Stolarija           098 641 441  
     darko.bradac@zg.t-com.hr
 
                                                                             
                           Izrada građevinske stolarije i namještaja

 

Namještaj po mjeri

Izrađujemo namještaj za sve prostore i namjene. Namještaj po mjeri izrađujemo od svih vrsta materijala, po vašim zamislima i idejama ili po našim prijedlozima i preporukama.

Ukoliko vam je potreban namještaj slobodno nas kontaktirajte, možemo vam isprojektirati namještaj za vaš prostor. Kuhinje po mjeri, kuhinjski namještaj, namještaj za spavaće sobe, namještaj za dječje sobe, ormari, ugradbeni ormari, stolovi, klupe i sve ostalo što bi vam moglo zatrebati.

Izrada malih kuhinja, čajnih kuhinja, kuhinje za apartmane, izrada kuhinjskog namještaja po narudžbi. Kuhinjski namještaj izrađujemo od svih vrsta drveta, panela i iverala te u lakiranoj lak izvedbi tzv. namještaj visoki sjaj u kombinaciji s ostalim materijalima kao što su staklo, inox ili aluminij.

Poštujući vaše potrebe, želje i mogućnosti prostora možemo vam izraditi namještaj kakav ste vidjeli kod prijatelja, u nekom časopisu ili nešto što ste sami osmislil. Također u mogućnosti smo Vas savjetovati, kako projektirati namještaj da bude maksimalno funkcionalan i koje materijale biste trebali upotrijebiti da bude postojan.

Višegodišnje iskustvo u izradi namještaja i mnogobrojni realizirani projekti omogućavaju nam da za Vas izradimo namještaj po mjeri koji će zadovoljiti sve vaše zahtjeve.

Bez obveze na kupnju svakako nas zatražite ponudu za izradu vašeg novog namještaja

                                               

Izrada namještaja po mjeri

Darko Bradač
01 6530 650
098 641 441
darko.bradac@zg.t-com.hr
www.stolarija-bradac.hr

Kuhinje po mjeri

Namještaj za dječje sobe

Namještaj za spavaće sobe

Ormari

klasična kuhinja

kuhinja

moderna kuhinja


 


 

 

 
 

Stolarija - Drveni prozori - Pvc stolarija - Vrata i dovratnici - Stepenice i rukohvati - Dječje sobe - Spavaće sobe - Kuhinje - Ugradbeni ormari - Kreveti   
izrada web stranica  web design SEO  by  Reklam-net